۱- انواع چیپس ها:
نمک فراوان موجود در چیبس نه تنها موجب از دست دادن آب بدن می شود بلکه چیبس حاوی مقادیر بالایی از چربی نیز می باشد. همچنین باعث تشنگی و عطش کودک می شود.
۲- پفک:
مصرف پفک ها به علت داشتن رنگدانه های مصنوعی به کودکان زیر ۲ سال توصیه نمی شود. استفاده از روغن با ترانس بالا در تهیه پفک باعث افزایش وزن، چربی خون ، آسیب دیدن کلیه ها، تجمع آب در بدن، تورم بافت ها و در نهایت بیماری های قلبی عروقی می شود.
با وجود اینکه کره بادام زمینی سرشار از پتاسیم، پروتئین و فیبر است. با این حال چسبندگی آن می تواند باعث رسوبات و مشکلات دهان و دندان برای کودک شود
۴- نوشابه های گاز دار:
همانطور که می دانید پزشکان تأکید زیادی روی عدم مصرف نوشابه ها برای بزرگترها دارند چه رسد به کودکان و نوزادان که آنها را در آینده با مشکلات گوارشی مواجه خواهد نمود. پس هرگز به نوزاد خود نوشیدنی های مصنوعی و فرآوری شده ندهید.
۵- ماهی:
همانطور که می دانید ماهی برای پوست، قلب، و موی یک فرد بالغ مفید است. با این حال، ماهی می تواند باعث تحریک آلرژی و آثار منفی روی کودکان شود. غذاهای دریای که مقدار بالایی جیوه دارند نیز برای سلامت کودک بسیار خطرناک هستند. مادران خوراکیهایی همچون ماهی را تا ۲ سالگی به کودک خود نباید بدهند زیرا آنزیم گوراشی کودک آمادگی هضم آن را ندارد.
- ۹۹/۰۳/۱۸